Snart Lunch

Jag känner mig så trist och ofräsch idag. Det beror ju på att jag har en infektion i kroppen men det är ändå inte kul. Känner mig liksom så grå och så håller jag på att snora, hosta och nysa hela tiden så jag vill bara att dagen ska gå fort så att jag kan ta mig hem och bädda ner mig igen. Men snart så är det lunch för min del, tur det då jag börjar bli hungrig, men sen så brukar faktiskt den resterande tiden tills jag slutar gå rätt så fort, så jag hoppas att tiden även är med mig idag. 

Efter jobbet så ska jag möta upp älsklingen och äntligen få gå och köpa mitt proteinpulver så att jag kan börja med fas 2 i träningen, (cardio + 30 days challenge squats & abs) och verkligen känna att jag får i mig det proteinet jag behöver, och även extra kalorier. Fettförbränningtabletter ska även införskaffas och kanske en starkare B-vitamin tablett då jag vill att mitt hår ska få bättre kvalitet NU då mina nuvarande inte verkar fungera även fast jag har tagit dom i snart 3 månader. Så det blir en liten shoppingrunda innan vi åker hem till honom för att spendera helgen där. 

image