Nerbäddad

Hej på er.

Här ligger jag nerbäddad i sängen och har snart druckit upp min första kopp med varm mjölk med några eucalyptus tabletter i som ger en lite mintig smak. Det är något vi har gjort sen vi var små och det blir riktigt gott och hjälper lite. Ska gå ner och värma en ny kopp så att jag ständigt värmer halsen och kroppen. Jag måste bli frisk, eller i alla fall känna mig bättre så att jag  slipper känna mig som ett lik som vandrar runt och smittar andra.

Men jag sitter och kollar på Masterchef säsong 4 just nu på telefonen och sitter och surfar på min dator samtidigt. Men jag blev just chockad när  the top 7 i säsong 4 håller i levande fåglar som dom ska tillaga och mitt hjärta dunkade på som tusan  då jag trodde att dom skulle slakta dom själva på plats. Usch, som tur är så fick dom leva men usch vad jag blev chockad, jag hade inte velat kolla mer då. Men nu tog min varma mjölk slut så ska värma en kopp till, sen så ska jag försöka ta reda på hur man pekar om bloggen till min nya domän och mitt webbhotel, jag fattar nada.

Image