Irriterad I Halsen

God morgon

Sitter på jobbet just nu och känner hur min hals börjar irriterar allt mer, känns som att jag börjar låta lite hes nu också och börjar även känna mig täppt i öronen, det är inte kul. Kanske är på väg att få feber eller öroninflammation, det hoppas jag inte då jag inte orkar med att vara sjuk, dels för att jag inte vill vara borta från jobbet och sen att jag mest av allt inte vill tappa träningen. Så därför så kan jag inte bli sjuk, jag får inte bli sjuk. Men ibland så kan man inte hindra kroppen från att bli sjuk, är det menat att bli sängliggandes i någon dag så är det väl det, men jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla mig borta från det. Jag har alltid lyckats att bara vara lite småsjuk så att jag ändå har kunnat gå till skolan och jobb, väldigt sällan (nästan aldrig) så har jag varit så sjuk att jag har varit tvungen att stanna hemma. Jag har kanske bra immunförsvar som tar väl hand om mig och som ser till att jag bara blir lite förkyld men att jag fortfarande kan jobba, men det är även lite jobbigt att känna hur man har en förkylning i kroppen som aldrig bryter ut, att man bara väntar på att det ska hända. 

Inte så mycket att göra åt, så efter jobbet så ska jag köpa halstabletter och något gott tèe som jag kan dricka ikväll, nu blir det att ta hand om mig själv så att jag undviker att infektionen bryter ut helt.

image