3 Timmar

Har precis kommit tillbaka från lunchen, tröttare än vad jag var innan. Det blev en sen lunch men det är bara skönt, då går eftermiddagen snabbare på något sätt. Bara 3 timmar kvar, eller 2 timmar och 45 min tills jag slutar för idag. Jag längtar då jag bara vill hem och bädda ner mig då jag känner mig sämre, så det innebär att det inte blir något träning idag. Jag hade först tänkt träna efter jobbet då jag inte vill missa mitt pass men bara hade tänkt träna lite lätt, men då jag hellre vill åka hem direkt efter jobbet så tänkte jag träna under lunchen men då jag kände att jag blev sämre så bestämde jag mig för att bara vila, och även strunta i träningen efter jobbet. Jag måste fokusera på att bli bättre, så jag åker hem direkt. Det kommer bli skönt. Nu hoppas jag bara att de sista timmarna går fort så att jag får komma härifrån, längtar till sängen. Jag kommer gå förbi ICA innan och köpa hem lite mjölk så att jag kan dricka den varm, det är så gott.

image