Nighty

Snart så är det dags att hälsa på kudden, har varit uppe tidigt idag så börjar reda känna mig lite trött. Tror även att jag är på väg att bli sjuk då jag känner mig irriterad i halsen, men det orkar jag inte med så jag ska köpa lite kurerande saker imorgon som halstabletter bland annat. Vill inte bli sjuk, tänker mest på träningen att jag inte vill tappa den så jag måste kurera mig och ta hand om halsen, På tal om träningen så gick det bra idag, tränade på Friskis i Kista denna gången och körde biceps och rygg. Det gick bra och jag kände mig slut i armarna efteråt, hoppas på träningsvärk imorgon, jag har i alla fall fått träningsvärk i benen sen passet igår så det känns riktigt skönt, det är ett bra tecken tycker jag.

Prata lite med min bror i telefon idag, det var väldigt trevligt, och han har det bra nere i sitt underbara Lund. Jag tycker även det är lite kul att han läser min blogg, kan passa på att hälsa till honom, hej Ludvig 😉

Men nu är det dags att mysa med älsklingen framför Hangover 1, Sov så gott fina ni, nighty nighty!

Jag visste inte vad jag skulle lägga upp för bild så jag visar er en bild på mig och Lotta från Oktoberfest i Stockholm förra året. ^^
427409_10151025144129005_866523321_n