Måste Äta Mer

Jag känner att jag äter väldigt dåligt och framförallt väldigt lite i förhållande till mängden kalorier jag behöver få i mig per dag anpassat för min längd och med tanke på att jag tränar väldigt hårt. Träningen kommer dessutom bli ännu hårdare väldigt snart då jag ska börja köra cardio under lunchen och sen börja med min 30 dagars challenge för benen och magen. Det kommer bli hårt och mitt matintag behöver ökas och bli bättre så att jag får ut det bästa utav träningen. För maten är minst lika viktig för resultaten som självaste träningen är, det måste vara en balans inom båda för att allt ska fungera. För just nu så äter jag ibland frukost, en helt okej portion till lunch, sen något proteinigt som en proteinbar efter träningen och ibland så äter jag middag när jag kommer hem men annars så blir det kanske en kesella. Och det är verkligen ingenting, jag kommer nog inte ens upp i hälften av de kalorierna jag behöver äta per dag för att inte hamna i svältmode. Så jag måste bli bättre på att äta, det är verkligen inte bra. Men innan jag börjar med träna hårt med cardion och utmaningen så ska jag se till att fylla på mitt förråd med proteinpulver så att jag kan dricka det efter träningen och när jag känner att jag behöver mer protein eller mer kalorier. Men det ska jag köpa nu på fredag så jag får planera min mat under dessa dagar.

Socker har jag minskat ner rejält på under den senaste tiden så där behövs det inga direkta förändringar, men det är snarare att jag vill ha bättre koll på vad jag får och inte får äta när det kommer till träningsresultat och viktnedgång, och även hur jag ska äta (om man tänker kring mellanmål osv). Jag kan lova er att detta bara är en fas när jag kommer äta så här strikt, jag vill bara få igång resultaten, för jag vill inte leva ett liv där allt kretsar till vad jag får och inte får äta, men just nu så vill jag bara ge min viktminskning en skjuts så att kroppen rensas och förändras. Se det som en detox för kroppen, för det är något som väldigt många gör så varför är min detox mer fel än andras. 

image