One Step At A Time

Jag hatar när man får värsta idéerna i huvudet, saker som man drömmer om att få arbeta med och smarta lösningar till enkla problem, men sen när man vill ta det vidare så vet man inte hur. Hur ska man ta sig vidare med en idé? Hur gör man? Jag kan känna att det svåra är nog inte att starta upp sin verksamhet, att få igång sin webshop eller vad det nu kan tänkas vara man vill göra, men det som jag tycker verkar svårt är att hitta rätt kontakter som kan hjälpa en och framförallt så är det svåraste att få ut sin idé till samhället. Marknadsföring, hur gör man för att visa att min idé är bättre än dom andar liknande idéerna som finns på marknaden? Om man är en i mängden, en helt vanlig människa, som väljer att starta upp en egen verksamhet så är det ju så otroligt svårt att synas om man inte känner rätt folk eller har turen att rätt person ser ens idé och sprider budskapet vidare. Men sen det här med företagsnamn, hur vet man att man har valt rätt? Man vill ju att sitt namn ska vara lockade, lätt att komma ihåg, något som tydligen visar vad företaget handlar om. Ett namn som bara fungerar.

Hur vet man allt det här, jag tycker att hela den resan man tar från idé till slutprodukt är så himla intressant, så jag vill själv göra en sån resa. Jag har en idé, något som hör ihop med bloggen och att den går bra, så jag ska börja fixa med mitt webbhotell och min domän och göra min blogg så perfekt som möjligt. Sen så ska jag se till att sprida mig själv så att alla kan hitta min blogg och fastna för det ( 😉 ). Jag tänker satsa, för jag vet vad jag vill göra med livet, eller nja jag vet i alla fall lite vad jag vill göra i livet, och det är att göra precis det jag vill. Jag ska bli en entreprenör, leva på det jag brinner för och det börjar nu. 

Jag ska börja fundera på ett företagsnamn just nu och hur jag skulle vilja att min hemsida skulle se ut, detta är nog ett projekt som får komma ut till allmänheten när bloggen är större då det är en viktig faktor för min idé, men jag ska se om det finns andra vägar att gå för att det ska gå snabbare. Men nu satsar jag på min drömmar, för dom ska man kämpa för!
Jag visste inte vad jag skulle lägga upp för bild så jag bjuder på en bild som togs under en julfest år 2011, även den första kvällen som jag träffade min bästa vän ^^
376097_10150535091928352_418060396_n

One Comment

  1. leta upp kurser om att starta företag
    eller utbildningar för att bli egen företagare.,gå till starta företag så kan dom hjälpa dig. Jag tror stenhårt på din ide. lycka till