Bastubussen

Herregud vad varmt det är, eller det är inte direkt varmt ute, men på bussen jag åkte till jobbet, ojojoj vad jag svettades som om jag satt i en bastu. Jag hade inga tjocka vinterkläder på mig utan jag hade min blazer och bara ett linne under, och sen så hade jag min stora varma halsduk. Det var det jag hade, men jag antar att en fullproppad varm buss kan ha något att göra med den bastueffekt den fick. Jag kände mig bara så ofräsch och ville bara att bussen skulle gasa fram till min hållplats så att jag kunde få komma ut i den friska luften och svalka mig. Svetten i pannan och ryggen var ju väldigt trevligt, not, men jag har nu sett till så att jag ser fräsch ut igen.

God Morgon förresten, idag är det tisdag och på mitt schema så är det jobb och sedan träning som är planerat. Sen så ska jag bara hem och ta det lugnt, härligt ^^ Vad ska ni hitta på för trevligt idag?

image