Vill Vinna På Lotto

Jag vill vinna hela jackpotten på lotto, skrapa fram tre tv-apparater/klöver på en trisslott så att jag får 50 000 kr varje månad i 25 år, eller lyckas hitta någon antik artefakt i trädgården som är värd miljoner, som gör att jag blir ekonomiskt oberoende och har flera miljoner på kontot. Jag vill ha den turen så att jag har mer möjligheter i livet. Jag vill inte behöva begränsas av pengarna, att man har för lite av det. För jag vill ha möjligheten att kunna resa precis när jag vill, vart jag vill och hur länge jag vill utan att behöva tänka på att jag måste spara och tänka på om ekonomin kommer räcka till. Jag vill ha möjligheten till att kunna köpa precis vad jag vill och det jag behöver utan att känna ångest över att kontot blir tömt, behöva leva på nudlar resten av månaden, och känna besvikelse över att saken kostar mer än vad jag har råd med och att jag har en shoppingbegränsning. Jag vill ha möjligheten att kunna unna mig skönhetsbehandlingar, kunna gå till frisören ofta, kunna skaffa hårförlängningar, fixa naglarna och gå på spa utan att känna att det kostar skjortan. Jag vill kunna ha möjligheten att köpa en lägenhet istället för att hyra en, då möjligheterna till att få en bostadsrätt är större än att hitta en hyresrätt.

Det känns så fel att säga att pengar är det som räknas i livet, men ni måste hålla med om att utan pengar så kan inte livet gå runt. Pengar innebär möjligheter, det gör dig inte nödvändigtvis lyckligare för att du kan konsumera mycket, men de möjligheterna pengarna ger dig gör dig faktiskt lycklig, för tänk allt du får uppleva. Så nu ska jag se till att köpa en trisslott, och spela lite på lotto för jag känner att turen är med mig nu. Ur allt dåligt så kommer alltid något bra, och nu när det är dåligt hemma så kan jag hoppas att detta är min biljett iväg. Jag hoppas.

Image