Sunday

Då var det söndag igen då, denna helgen har gått alldeles för fort och jag hade gärna velat ha en dag till. Men det blir nog bra att gå till jobbet imorgon, för jag har ändå inget bättre för mig än att bara sega, och det är ju härligt det med men efter ett tag så orkar man inte sega mer. 

Men jag sitter vid datorn nu och ska leta efter bra priser på nagellack på nätet. Jag vet att jag sa åt mig själv och er att jag inte skulle internetshoppa mera, men när det kommer till skönhetsgrejer går det väl bra, för då behöver jag inte returnera något. Men om jag ska vara ärlig så känns det ändå lite riskabelt att handla nagellack på nätet, för hur blir det med leveransen då, flaskorna kan ju gå sönder och det är inget jag vill så jag kommer nog bara leta lite inspiration och verkligen hålla tillbaka så att jag inte klickar hem något.

Image