Lite Ånger

Jag ångrar mig faktikst lite angående min blazer jag valde att behålla från Zalando. Den är ju snyggt och allt, men jag tycker att jag ser riktigt tjock ut i den, och det är något jag har märkt efter varje gång jag har använt den. Så att returnera den går ju inte längre då den är använd, så typiskt, och då den är väldigt dyr så får jag ännu mera magont, varför valde jag att behålla den för när jag känner att den bara får mig att se större ut? Nu är jag väldigt frustrerad och jag måste be någon om råd om det här, för att höra om jag ser jättetjock ut eller inte. För jag tycker bara det är jobbigt att gå runt och känna mig jättetjock och att en jacka som jag vill ska vara tajt och slimmande, egentligen bara får mig att se större ut, så jag håller på att kolla runt efter någon ny blazer att ha istället, så får jag försöka sälja den jag har nu nu. Jobbig situation jag har hamnat i men vad ska man göra, det blir så här ibland.

Image