Kanelbullens Dag

Idag är det dags att frossa i kanelbullar så att det sprutar kanel ur öronen, det är ju nämligen kanelbullens dag idag. Grattis till kanelbullen får man nog säga då. Jag vet faktiskt inte varför vi har en speciell dag att äta kanelbullar på, är det kanske en ursäkt till att få gotta till det lite på jobbet, i skolan och till myset senare på kvällen. Jag vet i alla fall att denna gången så blir det ingen kanelbulle för mig, då jag inte äter sådant längre, eller jag har bara tagit en paus från sånt nu när jag ska fokusera på träningen så jag får tyvärr avstå. Jag tycker ändå att jag är väldigt duktig som har lyckats hålla mig borta och avstå från sötsaker och framförallt frukt som jag saknar så otroligt mycket. Idag när jag var på ICA och såg deras satsumas så blev jag riktigt, och då menar jag riktigt, sugen. Det är den godaste frukten och den är alltid godast under hösten/vinter. Jag vill ha dom NU. Jag kan nog synda lite ikväll med dom, men bara kanske.

Igår så ville i alla fall min storebror att jag skulle baka mina kända kanelbullar som blir dom godaste som dom har ätit har dom sagt, så jag fick ställa upp för laget och bakade både vanilj och kanelbullar. Jag gör alltid två versioner och vaniljen blir alltid godast. jag fick verkligen hålla mig för att inte provsmaka en nygräddad vaniljbulle, men jag lyckades. Känner mig stolt!

image
image

2 Comments

    • Haha jaa kanelbullar är så himla gott, speciellt när dom är nygräddade och färska 🙂 Och om dom innehåller mycket kardemumma och kanel, då är dom som godast 😀