Äntligen Fredag

God morgon alla fina, har ni det bra? Det är ju fredag trots allt så hur kan man inte ha det bra, bara några timmars jobb sen så vankas det helg! Yeeei!

Men sitter på jobbet just nu, hade öppning idag igen då vi kom överrens om det och jag tycker det är skönt att sluta tidigt på en fredag, eller det är skönt att sluta tidigt alla jobbdagar men ibland så vill man inte gå upp på morgonen så att man är på jobbet 7:15, då man blir så trött, men när man väl är på jobbet så är det skönt att få komma iväg tidigare. För som jag sa igår så går jobbdagen snabbare om man har öppningstiden än stängningstiden, så vad väljer man liksom.

Men nu börjar min mage kurra, har inte ätit något än och jag kan inte äta någon än heller då det sitter folk i receptionen, så det ser inte så proffsigt ut om jag börjar äta mina mackor. Jag vill bara att dom ska gå så att jag får äta för snart kommer man kunna höra min mage kurra i hela huset, jag känner det på mig.

Image