Vikingagungan

Okej, det låter något så otroligt på våningen ovanför i receptionen, det låter helt ärligt som att man står vid vikingagungan på Gröna Lund och hör hur den svissar förbi, hur den åker fram och tillbaka, så låter det faktiskt precis ovanför mig just nu. Kanske inte så högt, men det låter i alla fall och det har det gjort i ett tag så jag undrar vad dom håller på med där uppe. Det kanske är något experiment eller test i något labb med en ny Ericsson produkt, who knows, i alla fall inte jag. 

Men jag har underhållit mig med att kolla på kläder som jag tror kan göra sig väldigt bra i min garderob, mest enkla kläder och vardagliga kläder men som ändå känns lite finare. Dessa kläder har jag hittat i butikerna som även har fysiska butiker, för jag har bestämt mig för att minska ner eller sluta helt med att köpa kläder online då jag bara tycker det är onödigt. Risk för övershopping blir det lätt då man alltid tänker att jag tar det på avbetalning. Men jag vill minska ner på räkningarna för det blir bara en massa räntor, de enda räkningarna jag vill betala är hyran hem och mobilen, sen vill jag inte betala något mer. Sen tycker jag det blir så struligt att hålla på att returnera osv, och det gör jag väldigt ofta då 9 av 10 beställningarna jag gör inte passar mig, så då lämnar jag bara tillbaka det. Så det vill jag slippa så jag har bestämt mig för att bara köpa det jag vill ha från fysiska butiker, och det tycker jag är bra gjort från mig. Jag vill även minska ner shoppingberoendet också, för jag shoppar väldigt ofta bara för shoppingens skull, framförallt när det kommer till internetshopping för då är det lätt att verkligen gå loss och tänka ”äsch, jag lämnar tillbaka det som inte passar” men sen så glömmer man det och sina returdagar tar slut. Men det är så kul att hämta ut paket och få saker hemskickade, men det ska det bli ändring på, inget mer internetshoppande och inget mer shoppande bara för upplevelsens skull.

Image