Hoppas På En Svag Doft

God morgon fina läsare, är allt bra med er? Idag är det torsdag så inte långt kvar till helgen nu, håll ut, vi kommer klara det. Jag tycker faktiskt att veckan går fortare när man  har passerat onsdagen, för då har man liksom redan avklarat 3 dagar utav 5 och sen så rullar det på. Helgen däremot kan ju gå långsammare då man vill njuta av lite ledighet, men icke sa nicke, så fort man har roligt så ska tiden gå fort, varför är det så?

Men sitter på jobbet och har det väldigt segt, kanske därför som tiden går så långsamt just nu, nej men jag tycker faktiskt om att ha öppningstiden på jobbet, när jag börjat 7:15, för arbetsdagen går på något konstigt sätt mycket snabbare då än om man ska stänga. Det beror nog på att det alltid är mer att göra under förmiddagen så då har man alltid något att göra. Men nu är det i alla fall segt, så hade tänkt börja stärka mina naglar med mitt stärkande medel från Miracle Nails. Nu ska jag fokusera på att få fina och starka naglar naturligt än att behöva använda lösnaglar så detta får bli ett experiment för att se om det fungerar på mig. Jag hoppas att det inte luktar så mycket, eller att det luktar något alls, så att jag kan sitta och måla lite här i receptionen då det ändå är lite med folk. 

image
image