Mitt Nya Sökande

Visst var det frostigt ute imorse när ni gick till jobb och skola? Nu märks det att sensommaren är slut och att oktober och hösten verkligen är här, och jag går runt i min tunna blazer, jag lär mig aldrig. Men jag tycker den är så snygg så vill gå med den så länge som möjligt, och som jag sa igår så fryser jag mest om händerna när jag är ute så det är ett par snygga handskar/vantar jag måste införskaffa, så det är min prioritet nummer 1 just nu, tillsammans med att hitta en bra foundation. Jag kollade runt på nätet igår om tips på en täckande foundation och jag hittade några bra tips på billiga alternativ så det ska jag kolla på sen när jag åker in till stan då butikerna som säljer det märket finns i stan. Får se när jag bestämmer mig för att tar mig in till stan, kanske gör det imorgon då jag slutar tidigt, men jag får se.

God morgon förresten, har ni sovit gott inatt? Jag har väl sovit helt okej, vaknade på morgonen i alla fall men jag snoozade som tusan, tills det var en kvart kvar tills jag skulle gå. Men jag kom upp och kom iväg i tid. Men sitter just nu på jobbet och ska leta runt på nätet efter några snygga vantar/handskar att ha på mig denna höst och vinter.

image