Kombinationer

Det känns som att det enda som jag skriver för er är om mitt eviga letande efter den perfekta foundationen, om all min träning ochvilka övningar jag ska göra, vilka kläder jag vill köpa, vad jag vill ha och hur jag vill att min stil ska vara. Det känns som att jag väldigt sällan berättar om vad jag gör, men det är rätt så svårt då det enda jag i princip gör är att sitta på jobbet, sen åka och träna och sen ta mig hemåt för att äta och sen sova. Sen så gör jag inte så mycket mer men det ska jag ändra på, jag vill ju att denna bloggen ska vara en allt-i-allo blogg och inte bara en ”det här vill jag köpa” blogg, för det är ju lite tråkigt. Men nu får det handla om vad det handlar om, aktiviteterna kommer också.

Men nu har jag som vanligt suttit och kollat på kläder och jag är just nu sugen på att köpa en stor kofta/tröja som jag sedan har strumpbyxor till, och ett par shorts eller en kjol så att jag inte visar rumpan. Jag tror det skulle kunna bli snyggt, det blir det i alla fall när jag föreställer mig det i mitt huvud så jag har börjat kolla runt på lite tjocktröjor som värmer och som är rätt så långa. Jag kommer nog se till att köpa ett skärp till så att jag kan markera och forma tröjan mer då dom mest är oversize, så ska försöka hitta ett sånt snyggt också.

Image