Kyligt Ute

It’s starting to get cold outside, really cold.

Det kanske är dags att börja gå med min vinterjacka nu, för nu går jag runt i min blazer med en tunn kofta under, så idag kändes det lite på kroppen. Eller egentligen så kändes det mer på händerna och ansiktet än på överkroppen så jag kanske bara behöver skaffa ett par varma vantar/handskar så ska kolla runt på det. Jag har ett par skinnhandskar hemma men vet inte om dom värmer så mycket, så ska kolla på dom, annars så köper jag ett par.

Men god morgon förresten, hur har ni det denna morgon? Idag är det tisdag och idag hade jag öppningen på jobbet så har varit här sen kvart över 7, så jag är lite trött. Jag kom hem så sent igår då jag jobbade mitt pass på Friskis&Svettis, och så ställde jag mig och lagade lunchlådor till mig och älsklingen när jag kom hem och det tog lite längre tid än jag trodde så jag kom i säng vid 11. Det låter kanske inte så sent, men när man sov väldigt lite söndag till måndag och sen jobbade och var aktiv hela måndagen så blir man trött och vill bara sova, så jag stupade i sängen igår och somnade rätt så snabbt. Skönt.

Men sitter på jobbet just nu och funderar på lite saker. Jag känner att jag måste ta tag i min bloggdesign, jag har ju köpt en domän och en massa verktyg för att få den designen jag vill ha men jag har inte börjar skapa ännu så det måste jag göra, vill ju att bloggen ska bli som jag vill nu när jag bloggar så flitigt för er, så jag ska göra det när jag kommer hem ikväll.

image
image