Tränings Research

Nu har jag tänkt lite på träning, lite produkter jag måste köpa men även lite research på vilka övningar jag ska göra. Förra veckan så sa jag att jag skulle tuffa till mig mer på gymmet och köra hårdare då jag tror att jag mesar lite och gör inte vissa övningar då jag känner mig obekväm, jag känner mig inte riktigt trygg på gymmet ännu. Men jag känner, att om jag ska se någon förändring och om jag vill ha snabba resultat så måste jag tuffa till mig och köra så hårt att jag börjar gråta och vill spy. Jag började nästan gråta och hade spykänslor när jag tränade med min pojkvän en gång för att det var så tufft, och det kändes även i kroppen efteråt, och det är den känslan jag vill åt så nu måste jag tuffa till mig riktigt rejält. Jag får helt enkelt skita i om jag kommer se konstig ut när jag gör en övning, eller om det står några killar bredvid, för vill jag ha resultat så får jag bara acceptera det. Folk lär ju inte ens bry sig om vad jag gör då alla är så inne i sin egna träning så nu blir det att tuta och köra. Jag har snart tränat i 3 månader och är inte ens i närheten av att se dom resultaten jag vill se efter den tiden, så nu jäklar.

Men jag behöver som sagt köpa lite saker också som kommer hjälpa till under träningen. Jag behöver köpa proteinpulver, fettförbräningspiller, mer B-vitamin, lite protein bars och ett par riktiga träningsbyxor. Jag har även nu på jobbet sökt upp en massa bra övningar som jag ska börja köra, oavsett om jag ser konstig ut eller inte så ska jag göra dom. Vill jag ha resultat så får jag ta och kämpa för det.

Image