At Work

God morgon, jag sitter på jobbet just nu och är jättetrött och jätteseg, känns som att jag inte har sovit någonting inatt. Även fast vi var ute och gjorde saker hela dagen igår så lyckades varken jag eller min älskling att somna tidigt, vi somnade runt 1-2 tiden. Jag tyckte mest synd om min pojkvän då han ska upp vid 5 på morgonen, stackarn fick bara sova någon timme och han är jättetrött just nu, jag tror verkligen att vi måste bli bättre på att lägga oss i tid. 

Men jag är inte så mycket piggare jag heller, känns som att jag inte riktigt somnade utan bara låg och blundade hela natten. Och sen så är det så jäkla kallt i rummet då det är kallt ute och då pappa inte har satt på elementen ännu (han stänger av dom på sommaren) så då låg man och frös och bråkade om det tjocka täcket som jag bara har ett av än så länge. Måste se till att ta en tur till IKEA denna vecka så att jag kan köpa det sista till rummet. Tror även att jag måste köpa en värmefläkt/externt element så att vi värmer upp rummet för nu kommer vi bli sjuka, och det vill vi inte.

image