Äckliga Kryp

Jag blir så jäkla äcklad när jag läser om de 6 invandrarkillarna som gruppvåldtog en 15-årig tjej i ett låst rum, en tjej som gång på gång sa nej, och där killarna till och med hade erkänt att dom hade turats om att ha samlag med henne… Och dom blir friade då domaren inte anser att det är en våldtäkt trots att hon hade sagt nej och dom tvingade sig på henne. Vad faan är det för fel på Sverige, hur kan man fria dom äckliga killarna efter alla bevisen som finns? Det är ju klart och tydligt att det är en våldtäkt, men ändå så frias dom. Vad sänder det ut för signaler, helt ärligt? För det här bevisar ju bara att det är okej för alla killar att hoppa på varje tjej som går själv och bara börja våldta en massa tjejer för dom vet att dom ändå kommer bli friade även om bevisen för en våldtäkt finns. DET ÄR SÅ JÄVLA HEMSKT! jag blir äcklad över hur Sverige inte ser allvaret i det här, det är väl inte så konstigt att ingen tjej som har blivit våldtagen vill eller tänker anmäla händelsen, för varför ska dom göra det, gärningsmannen/männen kommer ju ändå bara gå fria. Ni ger inget stöd åt en sån händelse även fast det händer

Sverige, på grund av er brist på starka lagar och skärpta straff när det kommer till våldtäkt så har ni fått den här oskyldiga, och otroligt sårade 15-åriga tjejen att tro att händelsen var hennes fel. DET ÄR ALDRIG TJEJENS FEL utan det är dom äckliga killarna som har en psykisk störning om dom gör en sådan sak. Men dom här killarna, nej jag menar äckliga krypen är fega jävlar. Jag tycker helt ärligt att varje våldtäktsman ska få k*ken avklippt, få sitta flera år i fängelset och bli uthängda i hela Sverige så att alla vet vilka dom är så att man vet vilka man ska akta sig för, för dom går ju fria att våldta igen så då är det bra om vi andra tjejer vet vilka vi ska hålla oss borta ifrån.

Nej hörrni, nu när Sverige är ett fritt land att våldta tjejer/kvinnor utan att straffas för det även om bevisen finns, så tänker jag börja gå på självförsvarskurs och bära försvarsvapen med mig, ska köpa pepparsprey bland annat för nu är jag riktigt förbannad och jag går tydligen inte säker längre. Äckliga Sverige.

Image