Middag På Fridays

Hej på er, är allt bra med er denna lördag?
Jag ligger i sängen och kollar på Ace Ventura Pet Detectiv, den är så jäkla bra, och så ligger min pojkvän i mitt knä och sover så sött. Så mysigt ^^
Men middagen på Fridays igår var väldigt mysig. Jag mötte som sagt upp Ava för att ta en drink innan vi gick till Fridays vid Kungsträdgården där vårt sällskap redan satt och vänta. Väl på plats i den väldigt musikfyllda lokalen så beställde vi in dricka, jag drack en Sommersby Cider, och så beställde jag en Classic Ribbeye som var medium stekt med bearniessås (hur stavas det?) och varma grönsaker till. Jag kände mig duktig då jag inte valde att ta pommes som tillbehör, så lite pluspoäng till mig.
Maten var väldigt god och jag hade nog kunnat äta mer kött då det var så gott, kändes som att det var så länge sen jag åt kött så det var mumsigt. Sen så bestämde jag och Ava oss för att berätta för personalen att Andrea fyllde år så då kom dom in med en efterrätt med sprakande ljus och sjöng så fint, men Andreas blick var priceless, hon blev så chockad.
Men sen var det dags att ta sig hem för att mysa med pojkvännen och njuta av en Ben&Jerry Half Baked glass som han tyckte jag var värd då jag tränar så duktigt och det var sååå gott. Det var så värt att äta det, mums.

image

image

image

image

image

image