En Lösning

Det är så lugnt här i receptionen att jag inte vet vad jag ska göra för något… har inga idée i huvudet på saker att söka upp och jag är också för trött och seg för att ens komma på något att söka upp. Men som vanligt så sitter jag och kollar kläder att köpa, och jag sitter fortfarande och funderar på min blazer som jag köpte, att jag kanske ska behålla den ändå, och istället köpa en tunn men ändå lite värmande kofta att alltid ha under, då borde det ju funka att använda den lite till i alla fall. För jag har en bild i huvudet att det skulle vara så snyggt att gå i den, och då jag vill ha en tajt blazer att gå med även fast det är lite kyligare ute så kommer jag nog satsa på att köpa en kofta att ha till. Sen så får jag väl frysa lite om så nu blir fallet, jag kommer ändå ha min vinterkappa att använda sen när det blir för kallt. Yees jag kommer köra på det sättet, har kollat runt lite för att hitta en kofta som inte är för lång och inte för tjock, hittade en på H&M som såg bra ut men vet dock inte om den är varm i materialet, men det får jag ta reda på efter jobbet.

Image