Torsdag

God morgon fina läsare.

Idag är det torsdag vilket innebär att det inte är långt kvar till helgen, yeei. Men vad står på schemat idag då, hmm jag vet inte riktigt, jag har i alla fall inget event att gå på då veckans event redan är avklarade och det var väldigt trevligt att gå på Egoboost Höstmingel i tisdags och The Body Shops Shoppingevent igår, jag visar er bilder därifrån lite senare. Men idag så har jag inget planerat än att åka och träna efter jobbet och sen åka hem för att värma mig, det är ju så jäkla kallt och min tunna kavajkofta värmer inte ett dugg. Jag kommer bli sjuk snart om jag inte tar på mig ordentligt med kläder så direkt när jag kommer hem ikväll så ska jag ta en varm dusch och gosa ner mig i sängen med en massa tee. Det låter väl inte helt fel, en mysig torsdag!

Vad ska ni hitta på för skojigt idag? 🙂

Image