Shoppingevent

Att få möjligheten att gå på events lite då och då gör mig verkligen glad då det livar upp min annars vanliga och neutrala vardag, så att få gå på shoppingeventet igår var verkligen roligt. 

Direkt efter träningen igår så åkte jag in till stan och mötte upp Lotta (hon älskar verkligen The Body Shop) och vi promenerade med raska steg för att att hålla oss någorlunda varma till deras butik vid Drottninggatan där vi hade fått platser. Kön utanför var rätt så lång men det tog inte lång tid innan vi kom in till den väldoftande och varma butiken. Vi möttes av flera trevliga butiksbiträden, något som är ovanligt att se då majoriteten av alla som jobbar i butik är väldigt otrevliga så ett stort plus till er – fler borde vara som er. Vi kollade runt lite, luktade på deras nya Honeymania produkter som doftade väldigt gott (som lanseras idag men vi fick förtur 😉 ). Det bjöds på Coca Cola, delikatobollar, vindruvor och så lite snacks som var väldigt gott, jag plockade åt mig en del, mums.

Jag var som sagt på jakt efter en handkräm så jag frågade om hjälp efter en kräm som snabbt tas upp av huden så att jag slipper känna mig kladdig i 1 timme efter insmörjningen, som vårdar och som har en behaglig och mild doft så då hittade jag en som kommer bli perfekt, som även är bra för naglarna, Almond Hand Cream & Nail Cream heter den. Den hade en svag doft och togs snabbt upp av huden, så den kommer bli bra i höst.

Men efter en liten stund så bestämde vi oss för att ta oss ut i kylan igen och ta oss hemåt, en trevlig kväll som avslutades med mys med pojkvännen när jag kom hem.

 

P1010202

P1010204

P1010205

P1010206

P1010207

P1010208

P1010209