Goodiebag Från Egoboost & The Body Shop

Juste, jag har ju glömt att visa vad jag fick i goodiebagen från Egoboost eventet och från shoppingeventet med The Body Shop igår, så då slänger jag upp bilderna här för er.

Goodiebag 1 kommer från Egoboosts Höstmingel i tisdags där vi fick lite gott och blandat. Man fick självklart Egoboost Magazine, Topz som både har en torr sida och en sida doppad i olja så att man lätt kan rätta till sminkfel när man är ute på språng, fick nagellacksremover, boken Överenskommelser skriven av Simona Ahrnstedt, en mascara från Oriflame, ett läppstift från Yves Rocher, en scarf, lite dricka från Vitamin Well och Alovera, sen en chokladbar från Anthon Berg (Men den åt killen upp innan bilden togs)Jag tycker att det var en bra goodiebag där jag fick några användbara saker.

P1010197

P1010198

P1010200

P1010201

Goddiebag nummer 2 fick jag på shoppingeventet igår som The Body Shop höll i och i den så fanns det väldigt bra saker i små, smarta travelsizes. Det fanns ett jordgubbsdoftande body butter, en face mist, ett läppglans, eye makeup remover, en vattenflaska, en ansiktsmask och lite infoblad. Ni kan även se min handkräm som jag köpte, Almond Hand Cream & Nail Cream.
Jag är väldigt nöjd med mina goodiebags, det är alltid roligt att få små presenter, sånt gör en alltid glad 🙂

P1010212

P1010213

P1010215

P1010214

Nu så har jag min sista timme för dagen här på jobbet och den ska jag spendera med att leta upp nya träningsövningar och hitta rekommendationer på bra foundations, måste hitta en perfekt foundation nu! Har ni någon bra foundation ni vill tipsa mig om? En som täcker bra och som ger en naturlig look? Skriv gärna 🙂