Egoboost Höstmingel

Igår var första gången på väldigt länge som jag gick på ett event, har saknat det väldigt mycket faktiskt då det är mysigt och trevligt att umgås med dina vänner men samtidigt träffa en massa nytt folk, man får lite föreläsningar, tips och inspiration till att göra saker och våga ta tag i sina drömmar, och man får framför allt festa till sin vardag lite, och det är aldrig fel. Men det har varit väldigt dåligt med events under de senaste månaderna, så därför blev jag glad när jag fick ett mail från Egoboost Magazine om att dom skulle ha ett höstmingel, så jag hörde snabbt av mig till Lotta och Emma (Emma kunde tyvärr inte följa med, vilket var tråkigt) om dom ville följa med och dom skrev upp sig lika snabbt som jag gjorde.
Men eventet var i alla fall hur trevligt som helst, vi var på So Stockholm Gallery vid Kungsträdgården och det var så mycket folk att det blev lite trångt, man slog till alla med sin väska hela tiden när man försökte ta sig förbi, men lite trängsel är väl alltid trevligt. Efter lite vin, cider, tilltugg och mingel så hade dom en demonstration där dom visade upp en ny locktång från Babyliss (som man även kunde vinna, men jag vann inte 🙁 ) och den locktången verkade hur coolt och bra som helst, det gjorde i princip allt jobb så att man skulle slippa bränna sig, snurra håret runt den osv, verkligen en smart uppdatering. Sen så var det dags för Simona Arhnstedt, som är författare och psykolog, och hon var där för att inspirera oss till att våga följa sina drömmar, och även prata lite om självkänsla att det är bra att tvinga sig själv och inte låta sin osäkerhet och sina hjärnspöken förstöra för en. Det var intressant att höra.
Sen blev det lite mer mingel innan det blev lite utlottningar av väskor, restaurangcheckar och locktången bland annat, men varken jag eller Lotta vann, tråkigt nog, men grattis till er som hade turnummret på lotten 🙂
Klockan var inte så mycket när vi bestämde oss för att avrunda kvällen, den hade bara blivit lite över 19 då vi kände att det inte fanns någon direkt mening med att stanna hela kvällen, så vi började dra oss hemåt. Men det var en mysig kväll, det är så roligt att få festa till vardagen lite och komma ut bland folk, därför ska det bli så roligt att jag även ska på ett event idag, men denna gången så är det ett shoppingevent, mysigt.

P1010140

P1010142

P1010151

P1010152

P1010153

P1010154

P1010164

P1010176

P1010180

P1010181

P1010185

P1010190

P1010196

P1010193