Tårar Av Lättnad

Gud vad jag är så arg just nu, har varit så orolig i kanske 2 timmar bara för att min pojkvän kände för att skoja till det lite och driva med mig om en sak som gjorde mig såååå orolig, not okey! Min kille jobbar som sagt inom byggbranchen så att skada sig på arbetet är tyvärr väldigt lätt, så när jag smsade honom imorse så sa han att han hade klämt sitt finger och att han började blöda, att det hade svullnat upp, och att det gör ont. jag tyckte väldigt synd om honom och hoppades att det skulle bli bättre om han fick vila och inte ansträngde händerna (men det är ganska så svårt då han bara jobbar med händerna) men han sa att han fick fortsätta jobba ändå (dåligt tycker jag). Och sen blev det tyst i ett litet tag, och det blir det alltid då han är ute och jobbar så jag är van, men sen så smsar han helt plötsligt vid 11 att han måste åka till sjukhuset då han väldigt troligt är tvungen att amputera fingret……. Jag får panik och blir så otroligt orolig och nervös att jag sitter och har magont på jobbet och bara vill ta mig till honom, men det kunde jag inte då jag inte hade lunch. Så jag smsar och ringer som en tok men han svarar inte, och oron bara växer inom mig, jag blir så rädd för hans skull, tänk om det var så allvarligt att han måste amputera, jag ville inte ens tänka den tanken. Sen så när jag väl får min lunch så känner jag att enda sättet att få reda på vilket sjukhus han har åkt till, är att gå till hans jobb (han jobbar också i Kista) och fråga någon av hans kollegor om dom visste vart han har åkt. Jag går snabbt dit, försöker lista ut hur jag kan komma så nära byggplatsen som möjligt så att jag kan få kontakt med någon, men jag hittade inget sätt så paniken och oron bara växte inom mig. Sen såg jag att det stod någon och jobbade nära vägen så jag gick dit och tänkte fråga om han ville hjälpa mig men han hörde inte ens att jag sa ursäkta så då kände jag bara att det var hopplöst så jag gick tillbaka till jobbet för att äta min lunch, väldigt ledsen, orolig och nervös. Sen så ringer han, och jag blir så glad att han äntligen ringer för då kan jag höra hur det gick och så säger han att han är på jobbet och att han bara skojade med mig, men att han hade glömt skriva att han skojade innan han gick tillbaka till arbetet efter rasten. Fy tusan vad jag blev arg, men inte arg på det dåliga sättet utan jag blev mest arg att han fick mig att bli så orolig för något som inte ens hade hänt, jag började dessutom gråta av lättnad för att han bara hade skojat. Jag är glad att inget allvarligt hade hänt, men vissa personers humor alltså 😉 <3

Jag hittar ingen passande bild till inlägget så bjuder istället på två söta djurbilder naaww!

Image

 

Image