Är Den Här Något?

Nu sitter jag återigen och letar efter en varm blazer/kavaj/tajt höstjacka, då jag känner att den blazern jag beställde från Zalando känns för dyr att köpa nu då jag troligen inte kommer hinna använda den något då det redan är väldigt kallt. Så då har jag tänkt att jag ska leta upp ett annat alternativ som är billigare och förhoppningsvis lika varmt eller ännu mer värmande. Men det är så otroligt svårt att hitta en sådan jacka, då det inte verkar vara designat på det sättet jag vill, så jag får leta vidare. Hittade i alla fall den här cardiganen från Lindex (jag har tittat på den på nätet förut och kanske även visat er här på bloggen, så jag ska titta på den i butik och testa), den kanske kan vara något om den bara sitter tajt och följsamt på kroppen, och att den ändå känns lite varm så att jag sliper frysa. För det felet har jag alltid gjort, att jag satsar mer på att klä mig snyggt och då förlora den värmande funktionen så att jag får frysa, än att tänka att man faktiskt kan klä sig snyggt OCH varmt, bara man väljer rätt kläder. 

Image