Vad F****n

Nu gick min ena nagel av, efter bara 4 dagar. Jag märkte redan dagen efter att naglarna hade börjat spricka lite, och dag efter dag så föll även några dekorationsstenar av, och nu kom det värsta –  en nagel bestämde sig för att släppa nageln och ta sig ut till det fria. Gud var arg jag blir, nu ser det ju så fult ut, eller det har det gjort sen jag gjorde dom då det inte alls blev bra när jag kollade på dom dagen efter, jag ska verkligen inte göra naglar själv för det blir bara pannkaka av allt. Nu blev jag lite smågrinig (typiskt tjejigt att gnälla över att en nagel gick av, Hahaha men jag är ju tjej och naglarna är viktiga för ens utseende 😉 )

Men det här var sista gången jag gör lösnaglar på mig själv, hädanefter så har jag bestämt mig för att stärka mina naturliga naglar, ska köpa något stärkande medel för naglarna så att dom inte skivar sig och går av så lätt, och sen när dom är naturligt långa och starka så tänkte jag börja pyssla med dom istället med nagellack och dekorationsstenar. Orkar inte hålla på och kladda med lim, få ojämna naglar, att dom går av efter någon dag, att dom spricker, att dom förstör kvaliteten på min naturliga nagel (ja nu kommer mina naturliga naglar vara dåliga i ett tag och skiva sig… blää). Ja det är inte lätt hörrni, så jag ska köpa ett sånt medel efter jobbet, ska söka efter rekommendationer på nätet, har ni något bra att tipsa om?

image
image
image