Svårt Val

God morgon fina läsare, är allt bra med er denna måndag? Jag har i alla fall lite ångest över att helgen redan är slut, den gick alldeles för fort, och jag vill inte att det ska vara måndag, känner mig fortfarande trött så vill sova ut och vila lite till. Och då det idag även är min längsta dag då jag jobbar mitt pass på Friskis&Svettis till 21:30 så kommer jag vara helt slut när jag kommer hem. jag ska även träna innan passet så jag kommer verkligen stupa i säng, men så ska det vara, då kommer jag somna lättare.

Men har ni också märkt att hösten verkligen är här? Jag börjar på riktigt frysa nu när jag lämnar huset, det har börjat bli väldigt kallt så det tycker inte jag är kul då jag inte har någon värmande jacka på mig. Så nu står jag mellan ett svårt val när det kommer till jackor. Jag beställde två jackor från Zalando förra veckan, en blazer och en vinterjacka, och det jag funderar på är om det är värt att behålla båda två eller bara vinterjackan, för jag känner att det är för kallt för att bara gå med blazern… Så jag vet inte hur jag ska göra. Visst man kan ju ha kvar den tills våren kommer eller när hösten bjuder på lite värme, men annars så känns det bara lite onödigt att köpa en jacka och sen inte använda den på några månader. Jag tyckte även att den inte satt precis som jag ville så även det gör mig lite osäker på om jag ska köpa eller inte. Jag får helt enkelt prova den igen när jag kommer hem, men vinterjackan ska jag i alla fall behålla för den är riktigt snygg och kommer värma mig under senhösten och under vintern.

Blazern –  Osäkert om jag behåller då det är för kallt för att gå med den, men kan spara den till våren och varma höstdagar, men är ändå osäker:

Image

 

Vinterjackan/Kappan – Den behåller jag då den är så snygg och då den värmer mycket så jag slipper frysa under senhösten och under vintern:

Image