Något Att Se Framemot

Denna veckan så har jag en del roligheter att se framemot. Det har varit lite dött på min aktivitetsfront de senaste veckorna då jag inte har orkat, inte haft någon att göra något med, varit pank, varit lat/bekväm av mig att mysa med killen och sen inte haft några idéer på saker att göra. Men nu jäklar ska jag hitta på saker då jag börjar bli lite rastlös, jag vill göra saker. Jag vill gå ut mer, göra mer spontana saker och göra roliga saker med mina vänner, för jag vill skapa minnen. Så därför har jag bestämt mig för att bli bättre på att göra saker, och nu när jag får min lön på onsdag så kommer jag ha råd att göra saker så det kommer kännas skönt att man inte behöver hålla tillbaka på grund av bristen på pengar. Så nu ska det hända grejer, och jag har redan två saker planerade, en för imorgon och en på onsdag. Sen så hade jag tänkt ta en tripp till IKEA för att köpa det sista till rummet, och sen känner jag för en utgång till helgen, kanske inte utgång-klubba, utan mer sitta på en bar och bara ta det lugnt och prata. Men vi får se vad som händer med utgången i helgen, måste ju ha någon att gå ut med först så ska höra runt. Men det är det jag ser framemot i veckan och det kommer bli så roligt.

Image