Mobillandet

Jag är lite förvirrad. Det är dags för mig att uppgradera eller byta abonnemang men frågan är, vilket ska jag välja? Det finns så många att välja mellan, och jag vet inte vilket som kan passa mig bäst. Vilket företag har bäst priser, Tele2, Telia eller 3? Jag har ingen aning, och jag har noll koll på sånt här. Bara jag har ett fast pris, ett fungerade nät och en bra och användbar telefon så är jag glad, det andra tänker jag inte alls på. Men det jag är ute efter är ett bra abonnemang där jag får får ett fast pris varje månad, då det känns tryggare än att vara orolig att man har surfat, smsat och ringt för mycket. Den oron och ångesten vill jag slippa. 

Men då är frågan, vilket är bäst? Det känns ju som att dessa företag alltid försöker pressa priserna så mycket att man ska välja dom istället för deras konkurrens, men sen tror jag även att det är en massa dolda avgifter som ändå gör så att priset i slutändan ändå hamnar högt. Det är ett svårt val, så vilket tycker ni är bra, och har ett helt okej fast pris så att man kan få surfa, smsa och ringa hur mycket man vill (men då är det typ 10000 sms/samtal per månad så då blir det ändå typ fria sms/samtal till ett fast pris)?

Image