Paket

Igår när jag var på väg hem från träningen så passade jag på att hämta ut två paket från posten, ett var från nelly och ett var från Zalando. Jag tänkte att då jag ändå var på väg hem från träningen och då jag ändå skulle ta bussen från Sollentuna Centrum så var det lika bra att jag hämta dom i samma veva, så att jag inte glömmer bort dom. Att hämta ut dom efter ett tungt biceps/triceps/bröst/rygg pass kanske inte var det smartaste då det inte var små paket direkt, utan det var en stor kartong, den var nästan 1 meter lång, och en stor påse som var tunga. Det var tur att min älskling lånade ut pengar till mig så att jag kunde köpa ett busskort för det hade inte gått att bära hem det, inte en chans att det hade gått. För tänkt er att jag körde slut på min överkropp på gymmet, jag hade min vardagsväska som innehöll träningskläder och skor, jag hade 1 kg godis som jag hade köpt till min älskling, den stora påsen och sen slutligen den stora och osmidiga kartongen. Och detta hade jag tänkt bära hem i ca 20 minuter. Nej jag tror inte det, så jag satte mig och väntade i ca 10 minuter på bussen, lyckades ta mig på bussen lite klumpigt och sedan så fick jag kämpa med att inte bara släppa alla påsar när jag gick hem sista biten på 5 minuter, för det var verkligen tungt. Men jag lyckades ta mig hem och kände mig helt slutkörd i armarna, så jag hoppas att jackorna och byxorna som jag hade beställt passar så att allt det där tunga lyften var värt det, annars blir jag inte glad.

image
image
image