Mörkt Och Kallt

God morgon fina läsare 🙂

Har ni också börjat få svårt att komma upp på morgonen nu när det har blivit så mörkt så man vet inte om det fortfarande är natt eller om det börjar bli morgon. Det är väldigt svårt när det börjar bli mörkt när man ska försöka ta sig upp när väckarklockan ringer för mörkret utomhus får i alla fall min hjärna att tro att det fortfarande är natt = jag fortsätter sova. Men det är väl något man vänjer sig vid. Jag tror nog ändå att jag föredrar att vakna till lite mörker än en massa solstrålar som bränner igenom mina ögon, det är inte skönt, det gör det bara jobbigt. 

Men jag lyckades ta mig upp till jobbet och tog på mig mina Hunterstövlar och invigde (har haft den länge men menar mest att jag invigde för säsongen) min stora mysiga halsduk som värmde skönt. Nu saknas bara jackan som även den får värma skönt, frös lite om överkroppen så det enda som saknas är jackan sen så är nog looken komplett.

image

One Comment