Letar Nytt

Det är väldigt lugnt på jobbet just nu så vi har inte så mycket att göra, och jag vet inte heller vad jag ska göra för att underhålla mig själv. Jag har kollat igenom alla bloggar jag kan komma på, jag orkar inte kolla kläder och jag är redan väldigt uppdaterad om vad som händer i världen då jag har kollat många nyhetssidor. Så vad gör jag då? Jag har dels kollat upp några sidor där man kan registrera sig för att få ett meddelande om en hyresrätt finns tillgänglig (jag måste flytta nu och jag vet att mitt nya rum precis blev klart men jag måste verkligen flytta NU!) och sen så håller jag just nu på att kolla runt om det finns något nytt jobb man kan söka för jag känner att det är dags att komma ut på nya äventyr och utmana mig på nytt. Men jag vet bara inte vad jag är ute efter för typ av jobb, jag har lite tankar om att börja jobba i en butik men annars så vet jag inte, så jag får leta vidare, förr eller senare så lär väl det dyka upp något, precis som mitt nuvarande jobb dök upp.

Image