Monday Again

God morgon, eller är det en god morgon när regnet öser ner utanför fönstret, nja kanske lite då det är så mysigt när det regnar, men kanske inte lika mysigt när man går till jobbet när det regnade som värst då mitt busskort har gått ut. Det var inte så roligt men vad ska man göra åt det, bara att gå snabbt så att man kom till jobbet snabbare. Men mina byxor blev dygnsura så har suttit med vårt bärbara element/värmefläkt och torkat mina byxor så nu är dom som nya igen.

Men jag sitter på jobbet just nu, och det har varit en del besökare, glömde kort och lite frågor så man har haft lite att göra. Sen så har vi även en person på lära hos oss som ska börja som receptionist i någon reception, och det är väl lite roligt. Just nu så är det min temporära kollega som lär upp den nya tjejen och jag sitter och bloggar (haha), nej men jag kollar runt lite och hjälper besökarna som kommer in. Vill att dagen ska gå fort då jag inte är sugen på att jobba idag, jag känner även att lite urinvägsinfektion är på väg igen så känns inte så kul att sitta i en reception och känna att jag måste kissa hela tiden, hoppas det går över under dagen som det har gjort de andra gångerna.

image