Beställt

Det blev lite internetshopping trots allt, och jag hoppas att jag kommer bli glad för det jag har beställt. Jag beställde 3 saker från nelly, eller nja totalt så blev det 7 saker men jag köpte ett par byxor (som jag är i desperat behöv av) och då man aldrig kan vara helt hundra när det kommer till byxor så beställde jag 4 stycken i 2 olika längder. Så jag beställde en M/32 (32 är längden), en L/32, en M/34 och en L/34. Så får jag se vilken det är som passar bäst för jag hoppas verkligen att detta är mina perfekta byxor, annars kommer jag få panik då inga byxor passar. Men jag håller tummarna.

Men jag beställde även en vit skjorta med en blå detalj på armen, också den i två storlekar för att se vilken som sitter bäst då jag har så olika storlekar i olika kläder, så då beställde jag en M och L, så får vi hoppas även där då jag tycker den är så snygg och enkel men ändå med en cool detalj som livar upp det lite. Och sist men inte minst så beställde jag ett pärlarmband, bara i en storlek då 😉

jag hoppas att jag blir nöjd med sakerna jag har beställt, längtar tills dom kommer på posten.

Image