Cleaning Time

God morgon

Har ni märkt att jag nästan alltid skriver mina rubriker på engelska? Jag kom på mig själv när jag skrev rubriken för detta inlägg att jag alltid skriver titeln på engelska. Jag vet inte varför det blir så men jag tror att anledningen är att engelska låter så mycket bättre än när man skriver rubriken på svenska. Det blir liksom en annan klang till orden. Ni förstår säkert vad jag menar då engelska helt enkelt är bättre.

Men i alla fall så är det städning som gäller idag, och det kan ni lista ut av den fina engelska rubriken, och det är en storstädning som ska genomföras. Som jag sa till er igår så ska allt rensas, vissa saker slängs, vissa saker hamnar i loppishögen och vissa saker sparas. Jag ska även se till att jag får ordning på mina papper så där ska jag även rensa och sortera. Sen är det dags att byta rum så snart det är färdigmålat.

image

image

image