Strawberry Tea

Vilken fixdag det har varit idag, och det är det fortfarande. Vi har målat klart fondväggen i en grå nyans, vi har spacklat den sista väggen och väntar just nu på att det ska torka och så har vi hängt upp hyllorna. Så det är fortfarande en del att göra som att måla den sista väggen två gånger i vitt och sedan börja ta in alla mina saker, och detta kommer vi hinna klart med i helgen.
Men just nu så håller min älskling på att spela starcraft i väntan på att spacklet ska torka (det är han som är så underbar och har spacklat och målat hela rummet, han är så fin <3) och jag håller på att gå igenom alla lådor, skåp, kläder, prylar och papper för att göra mig av med allt som jag inte behöver och inte använder. Så det mesta kommer slängas men en del kommer hamna i loppishögen. Jag kommer även ha lite utlottningar för er framöver där ni kan vinna lite skönhetsprylar.
Men nu har även jag tagit lite paus och njuter just nu av ett jordgubbs tea som jag fick utav en tjej på jobbet. Tack så mycket, det är jättegott!

image

2 Comments