Färgtankar

Hej på er, är allt bra med er? Det är ju fredag trots allt och snart helg när man har avklarat dagens jobb, längtar.

Denna helgen så har jag inte så mycket planerat annat än att fixa klart mitt nya rum. Det är fortfarande en vägg kvar som behöver spaklas och målas med två lager vit färg, sen så måste jag välja ut och köpa den färgen jag vill ha på min fondvägg, tvätta golvet, sätta upp några hyllor vi tog ner för att måla väggen, och sen så hade jag tänkt att jag ska börja rensa i mina skåp,lådor och i rummet. Jag tror nog att jag kan börja flytta in mina möbler och göra rummet helt klart redan nu på söndag, och det ser jag framemot. Sen så behöver jag bara ta en dagstur till IKEA för att köpa lite inredning som kuddar osv. Det kommer bli så bra det här, längtar tills det blir klart.

Har suttit inne på paint och kollat lite inspiration till färgval till min fondvägg och något i stil med dessa färger kanske, brun, blått, lila och svart. Det är så svårt och jag vet inte vad jag vill ha för färg, men kanske brunt.

Image