Dimma

God morgon på er, gillar ni också att ni fick en rejält fuktboost i ansiktet och i håret när ni gick till jobbet i morse? Om ni redan har tagit er utan för dörren och är på väg till jobbet och har känt av den tjocka dimman som ligger tätt längst med marken. Jag tycker det är otroligt mysigt med dimma då det blir något mystiskt och mysigt över hela fenomenet, lite som en spökfilm eller nått.

Men när jag kom till jobbet så var som sagt både mitt hår, mitt ansikte och mina nymålade ögonfransar fuktiga (irriterad och stressad över det då jag var så nöjd när jag gick hemifrån) så jag fick stressa med att fixa till det på jobbet och det ser någorlunda okej ut. Tur det för hur skulle det se ut om något skrämmande satt i receptionen och välkomnande alla besökarna, det hade inte sett så bra ut. Haha nej men skämtåsido så ser jag inte så hemsk ut, men jag har bara skrivit in en person hittills så det har varit helt okej. Äter lite riskakor under tiden så att jag får min frukost i magen, mumsigt.

image