30 Day Challenge

Jag har bestämt mig för att testa dessa två utmaningar, att under 30 dagar med 7 dagars vila så ska jag göra squats och crunches för att bygga muskler i rumpan/låren och på magen så att jag får ett snyggt ass och nice abs. För varje dag så ska jag öka antalet repetitioner så det kommer bli riktigt tufft, jobbigt och tungt men det kommer vara värt det, och det är bara 30 dagar så det borde jag klara av.
Det kommer bli extra jobbigt för mig då jag ska göra denna utmaning utöver min vanliga träning som jag redan utför, så det kommer bli 3-4 gympass + squats utmaningen + crunch utmaningen + så ska jag börja träna cardio under lunchen så det kommer bli ca 3-5 extra träningspass i veckan. Visst låter det tufft, jag blir bara trött i musklerna och kroppen av att ens föreställa mig att jag ska göra det här, och att jag har bestämt mig för att göra det här. Men det har skett en attitydförändring hos mig när det kommer till träning, och det är bara bra. Jag tror att den träningen jag kommer göra nu kommer göra underverk och bli riktigt awesome på min resa till min drömkropp. Nu Kör Vi! 

Image

 

Image