Vilken Färg?

Good morning to you all

Hur mår ni denna tisdagsmorgon? Har ni vaknat än och lyckats ta er upp till skola och jobb? Jag har tagit mig upp och har sen en timme tillbaka suttit på jobbet och skrivit in några besökare. Det har varit en helt okej morgon och jag hoppas att det lugna håller i sig.

Men det roliga som hände igår var att vi skrev in över 50 personer men för mig så kändes det som att vi bara skrev in ca 20 stycken då dagen gick så segt och att ingen kom förbi, så jag måste ha jobbat i sömnen för det kändes verkligen som att ingen kom förbi. Vad missade jag när jag satt där, tydligen mycket för det kändes som att man satt i flera timmar i sträck utan någon besökare att skriva in. Konstigt det där, men är man trött så kanske hjärnan saktar ner och man hinner inte uppfatta vissa saker. Och jag uppfattade inte att så många besökare hade kommit förbi.

Men i all fall så sitter jag på jobbet och har skrivit in lite mer än 30 besökare så det har ändå varit rätt så lugnt här i receptionen, och jag hoppas att det lugna håller i sig då jag vill fokusera på att hitta en höstjacka, lite mer inrednings inspiration, och sen så ska jag även se om jag kan hitta en bra färg att ha på min fondvägg. Jag vill ha en varm mörk ton som gör det till ett litet mörkt krypin då jag ska ha sängen där, kanske tar någon brun eller lila färg.

Mitt rum ser i princip ut som det gör på den första bilden, att väggen går in lite där vid sängen, så därför skulle det bli väldigt snyggt om man hade en mörk färg där som ger lite djup till rummet, som en sån färg på bild nummer 2.

3681

46ecaf43665e6cc87b2ea9fa789691a5