Trötter

God morgon

Idag så är jag verkligen superduper trött. Jag vet inte varför jag är det då jag ändå har sovit hela natten och jag somnade inte heller allt för sent, fast jag vet inte inom vilken tid jag somnade då jag och älsklingen började kolla på film vid 21:30 ungefär, så jag måste ha somnat vid kanske 23 tiden. Det var inte så sent, men jag hade även en sån dunkade huvudvärk som även började trycka på ögat så jag blev väldigt trött av det och orkade inte hålla mig vaken längre när vi satte igång film nummer 2. Vi har alltid film på när vi ska somna, det blir så mysigt att ligga och krama varandra när man ser på en film och sedan så somnar man i sin älskades famn. Så underbart!

Men trots det så är jag så trött idag att jag inte orkar någonting. Är också väldigt hungrig men jag har inget att äta här på jobbet, ingen frukt har kommit (även fast jag inte får äta frukt så känner jag att en frukt som stillar min hunger inte kan göra så mycket. För jag ska ju inte bli så hungrig att jag mår illa) och så har jag en Nutrilett hunger Control bar med mig i väskan men den vill jag spara till senare då jag har en lång dag i dag med träning och jobb på Friskis&Svettis senare ikväll. Men är man hungrig så är man, känns som att jag kommer spy snart då jag är så hungrig så min Nutrilett bar får offra sig. MAAAAAAAT!

image
image
image