Inredningen Som Lockar

Nu har jag suttit inne på IKEAs hemsida och letat, granskat och tänkt efter om det är något som jag verkligen vill ha. Det finns så otroligt mycket och IKEA är ett av få ställen där man bara vill plocka på sig en massa då det är så billigt, och jag hittade väldigt många saker som jag ville ha. Men där var jag duktig och verkligen tänkte efter, behöver jag verkligen det här? Vill jag ha det bara för att det är snyggt eller för att jag har användning för det? Kommer det få plats i rummet? Så tänkte jag, något som inte är vanligt från min sida då jag shoppar för shoppingens skull, men nu har jag tänkt efter och hittat några saker som jag vill ha och det är dom sakerna ni ser här nedanför. Allt är som sagt för IKEA och om jag väljer att köpa allt så skulle det kosta bara lite över 1000 lappen och det känns helt okej. Det som jag har hittat är inget märkvärdigt egentligen men det är sånt som man behöver och som jag vill ha.

Image

 

– Det jag har hittat är 4 fina kuddfodral och en innerkudde, jag hade tänkt köpa 4 stycken innerkuddar och så det röda, blåa, svarta och beiga kuddfodralet. Kul med lite färgvariation.

– Jag är väldigt dålig på att bädda sängen men jag har tänkt bli bättre på det så jag hittade ett fint rosa överkast som kommer bli väldigt fint i min säng.

– Jag vill ha en matta på mitt rum, jag vet inte varför jag vill det men det är bara något som jag känner för, så då har jag hittat en svart matta som kommer passa bra till mina vita väggar, och mitt trägolv, eller jag hoppas att det kommer passa bra, men hur kan svart inredning bli fel? Ett halkskydd att ha under matten hittade jag också, det kan vara bra att ha så att man inte halkar och skadar sig.

– Med nya kuddfodral så vill jag även köpa enkla påslakan som är mina (vill inte dela med familjen haha) Så då hittade jag ett svart och ett vitt, väldigt snyggt!

– I dagsläget så har jag inget bra sätt att förvara viktiga papper på, jag bara slänger in dom i en låda och sen så glöms dom bort, så då kan det vara bra med en så kallad brevkorg där jag tänker förvara mina räkningar och viktiga papper.

– Doftljus som kommer fylla mitt rum med en ljuvlig doft av vanilj… Behöver jag säga något mer? Och så 3 stycken snygga ljushållare till det, välkommen älskade höst!

– En praktisk tvättkorg som inte ger ifrån sig lukt från tvätten och som man kan stänga, så smart. Dessutom med en snygg lila färg.

– En skohylla jag tänkte ha i garderoben så att jag får plats med mina skor, jag har visserligen inte så många så den lilla hyllan blir nog perfekt då.

– Några fina rosa/lila korgar att ha i min byrå så att jag lättare kan hålla koll på allt utan att saker och ting ska fara omkring.

– En papperskorg behöver alla, och den som jag har hittat har dessutom inga hål som min har, saker ramlar lätt ur då så en utan några hål vill jag ha. Vi kanske har någon hemma, så ska kolla.

– Sist men inte minst så hittade jag den snygga mörka byrån som jag tror kommer passa väldigt bra med mina vita väggar. Lådorna ser enkla ut att använda och det är 3 stycken lådor vilket är det enda jag behöver. Så beroende på om jag behöver, eller vill köpa en ny byrå eller inte så är den min första kandidat.

One Comment

  1. Väldigt bra val där, både färgmässigt och inredningsvis. Tumme upp! Byrån kan jag rekommendera även om den är lite ranglig då jag har den med 5 lådor i min garderob (http://www.deliquate.se/2013/its-starting-to-look-good) Hoppas det blir ett köp på IKEA (alltid bra start inför framtiden då allt du listat blir perfekt även i egna lägenheten *hint* *hint* 😉 ) för man mår alltid bra av en nystart i hemmet. Rensa ut det gamla och in med det nya. Kram