Friday And The Weekend Is Close

Äntligen så är det fredag, som jag har längtat och jag ser så framemot helgen. Jag har inga planer för helgen, utan att bara ta det lugnt och vila upp mig då denna veckan har haft sina ups and downs, men jag har ett projekt jag ska hålla på med hemma som jag tror kan bli lite roligt. Det är så att vi ska flytta runt lite i huset, att vi ska byta rum med varandra och det kommer innebära att jag kommer få ett lite större rum så att jag kan få plats med en dubbelsäng (så niiiiiiice). Så min lillebror ska ta mitt rum, jag ska ta min storebrorsrum då han har åkt tillbaka till sina studier i Lund, och sen så ska mina föräldrar ta min lillebrors rum och göra om det det kontor/gästrum. Och det jobbet jag ska utföra i helgen är att måla rummet vitt då vi just nu har bilar på väggarna och det är inte så roligt för mig att ha det, så väggarna ska bli vita, sen ska vi nog måla taket lite, och sen så är det dags att börja flytta in mina grejer. Jag tror det kan bli skönt att få göra en helrensning av mitt rum också där jag verkligen får gå igenom alla skåp och lådor och bestämma vad jag vill spara, sälja eller slänga. Jag kommer ju sälja på en loppis igen i höst för att bli av med det sista så ska samla ihop allt jag vill bli av med, och nu ska jag verkligen göra en genomrensning så att jag bara har kvar saker som jag använder och vill behålla. 

Lägger upp en rolig bild på mitt rum där min kära storebror (han är den som är barnsligast av oss) kände för att möblera om i mitt rum och detta blev resultatet. Han är ändå väldigt roligt 😛

Image