Nu Börjar Dom Igen

Jahopp, nu läste man en artikel från aftonbladet att det har varit 4 nya bilbränder i Husby och när väl polisen kom dit så blev det återigen stenkastning mot poliserna, säkerligen från några av de femtiotal ungdomarna som rörde sig ute på platsen. Alltså nu blir jag väldigt arg på Husbyborna, vad är det dom är arga över och tycker är orättvist nu? Först så använde dom säkert dödsskjutning av den där mannen som en ursäkt för att ta ut sin ilska över Sverige för att dom har det dåligt, inga jobb, inget att göra osv, så då går dom ut förstör privat egendom och faktiskt förstör för sig själva. Och vad är dom arga för nu? Att vi inte har serverat dom ännu mer saker? För helt ärligt, Husby är en förort där många invandrare bor, där det i princip bara finns invandrare, och dom får väldigt mycket gratis av oss för att dom ska komma in i samhället. Men ändå så ska dom vara otacksamma och hålla på att förstöra och visa noll respekt för poliser och brandmän som bara försöker göra sitt jobb och göra så att Husby blir ett bra ställe att bo på. Men nu har dom igår kväll/natt tänt på fyra bilar till och kastat sten på poliserna som kom till platsen, men för vilken nytta? Ni förstör bara för er själva och det är ni som skapar fördomarna om er själva. Tycker ni det är orättvist att ni inte har något att göra, ni har väl kanske en skola att gå i? En skola där ni ska lära er saker, bli allmänbildade, lära er ta ansvar, få rutiner osv men det anser ni vara ingenting? Hur förväntar ni er att få något jobb om ni inte ens klarar av skolan, och när ni dels är ute och förstör saker och agerar som rebeller? Istället för att hålla på att förstöra och inte gå i skolan så kan ni använda den tiden till att faktikst förbättra era liv, gå klart skolan och få slutbetyg, se till att skaffa ett jobb och börja bidra till samhället, för då kommer ni känna er som en del av Sverige. 

Jag hade det svårt med jobb, jag fick mitt första fasta jobb nu i början på 2013 när jag var 21 år, och innan dess så var jag så jäkla arg och förbannad på Sverige som inte kunde ge mig ett jobb och jag kände mig sviken och utanför samhället, men inte så sprang jag ute om nätterna och tände eld på mina grannars bilar, eller kastade sten på polisen, utan jag jobbade stenhårt för att bli anställd, jag använde min tid till att söka jobb efter jobb, jag pluggade även för att hålla mig sysselsatt och ajg gav aldrig upp.

Dessa personer som startar dessa upplopp försöker bara skylla på alla andra när det egentligen är dom själva som kan förändra sina förutsättningar, och att bränna bilar, kasta sten på poliser och hamna i polisens register är inte ett av dom.

Image