Apelsin & Choklad

God morgon på er innan klockan ens har slagit 08:00, och jag sitter redan på jobbet och skriver in besökare, så blir det när man börjar tidigt och öppnar på jobbet, men då får man sluta tidigt också och det är så mycket skönare. 

Men igår så åt jag en riktigt god proteinbar efter mitt träningspass där jag körde ben, då mitt proteinpulver hade tagit slut och då det är väldigt viktigt att man får i sig något proteinigt inom 45 minuter efter träningen så köpte jag en Gainomax protein bar inne på Citygross och den var sååå god. Tog en bar med smak av choklad och apelsin och jag var in heaven. Men nu är bara frågan om jag får äta den beroende på vad den innehåller, då jag har begränsat mitt sockerintag (jag äter inte frukt, fikabullar, kakor, vissa bröd, glass, i princip allt som innehåller onödigt socker och för mycket kolhydrater har jag minskat ner på) allt detta gör jag för att förbättra min träning, det är visserligen lite tråkigt men jag får äta allt sånt igen sen när jag är mer nöjd med kroppen. Men då jag som sagt inte vet hur innehållet är i denna protein baren så tänkte jag kolla upp det nu, för den var så god och jag vill gärna ha ett paket med såna hemma att äta som mellanmål. Hoppas dom är bra för mig.

image

One Comment

  1. en frukt om dagen håller doktorn borta.
    Du måste äta en frukt om dagen 🙂