Tryck Över Bröstet

Jag påbörjade aldrig någon bloggdesign, något fix med bloggen och jag fixade inte heller med insmörjning av BUS och fix av naglar. Jag som hade ställt in mig på det och sett framemot att bli lite, lite brunare på överkroppen (orka smörja in hela kroppen när det bara är överkroppen som kommer synas nu under hösten) och få snygga naglar. Men jag kunde inte göra något av det då jag fick såna smärtor och ett sånt tryck över bröstet att det kändes som att jag skulle spy. Det kom direkt efter att jag hade druckit min proteinshake efter min 1 timmes promenad och jag trodde först att proteinet var gammalt men utgångsdatumet var under 2015 så det var itne det som var boven, och jag lyckades inte lista ut vad det var heller. Jag gick runt med smärtorna i kanske 1-2 timmar innan det gick över så det var i alla fall skönt att det bara var en temporär smärta men jag har ingen aning om vad det var. Scary scary!

Image